Annons

Nihlstorp klar för ny klubb

Publicerad 1 juni 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Växjö Lakers guldmålvakt Cristopher Nihlstorp har gjort klart med en ny klubb. Han återvänder till Skåne och presenterades under onsdagen av Malmö Redhawks.

Den 32-åriga målvakten har skrivit på ett treårskontrakt med sin moderklubb.

Annons

Under samma pressträff presenteras ytterligare en gammal guldhjälte från Växjö Lakers. Rhett Rakhshani har skrivit på ett tvåårskontrakt och han och Nihlstorp återförenas dessutom med Noah Welch.

Malmö har även gjort klart med Mathias Tjärnqvist och Fabian Brunnström. Den sistnämnde har skrivit ett tryout-kontrakt.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Nihlstorp klar för tre år. <a href="https://twitter.com/hashtag/RedhawksPK?src=hash">#RedhawksPK</a></p>&mdash; Johan Svensson (@MrMadhawk) <a href="https://twitter.com/MrMadhawk/status/737966589031686144">June 1, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons