Annons

Nöjd personal förvånar ledningen

Publicerad 31 mars 2018
Foto: Johan Christensen

I höstas gjorde 78 procent av alla medarbetare på Region Kronoberg en medarbetarenkät med frågor om exempelvis medarbetarskap, motivation, arbetsgemenskap och hälsa. När enkäten nu analyserats överraskas ledningen av hur positivt resultatet blev.

– Med tanke på att vi hade en ganska tuff höst, framför allt inom delar av hälso- och sjukvården, är resultatet överraskande positivt. Det är klart att det finns variationer, men det här bekräftar att vi är inne på rätt väg, säger HR-direktör Caroline Gabrielsson Palmqvist på Region Kronoberg till SVT Nyheter Småland.

Undersökningen visade bland annat att de anställda upplever deras arbete som meningsfullt men att de ibland finner det svårt att slutföra sina arbetsuppgifter inom ordinarie arbetstid. Läs mer om enkäten här.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons