Nu säljs Växjös dyraste lägenhet

Publicerad 25 augusti 2016
Högst uppe i Icon Växjö kommer det att finnas en Skybar. Den kommer att vara öppen för allmänheten. Foto: Icon Växjö
Högst uppe i Icon Växjö kommer det att finnas en Skybar. Den kommer att vara öppen för allmänheten. Foto: Icon Växjö

Icon Växjö kommer bland annat att innehålla kontor, hotell, skola och bostäder. En av lägenheterna kommer att bli något utöver det vanliga. På våning 15 skapas en unik ”State of the art”-våning på minst 200 kvadratmeter.

– Lägenheten är unik, med utsikt åt tre väderstreck och den enda som helt kan anpassas efter köparens önskemål, säger Gabriel Eriksson på APP.

Priset i grundutförandet ligger på tio miljoner kronor plus. Det finns möjlighet till bastu, vinkällare och spabad. Precis som i övriga lägenheter ingår också all service som samtliga boende i Icon har tillgång till.

– Det finns ett intresse för större lägenheter och genom att vi slagit ihop tre bostäder har vi getts möjligheten att erbjuda marknaden denna fantastiska våning. Intresset har varit stort och vi räknar med ett avslut inom kort, säger Gabriel Eriksson.

Följ bygget av Icon Växjö via webbkameran.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.