Annons

Ny butik öppnar på Grand Samarkand

Publicerad 21 april 2017
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Om en vecka slår en ny butik upp dörrarna på Grand Samarkand i Växjö. Det är livsstilsbutiken Haga Hem i köpcentret som lämnar själva kedjan och istället blir den egna butiken Majkens rum. Butiken kommer ha samma lokaler och samma personal men förändringen innebär, förutom namnbytet, att de kommer kunna välja egna märken och kollektioner.

– Det känns helt fantastiskt, det är verkligen en dröm som jag har haft länge. Jag vill skapa min egen butik och det är mycket som jag velat göra i butiken och köpa in som inte har gått. Nu får vi möjligheten att köpa in det vi själva vill. Nu blir vi den enda unika butiken på Grand Samarkand, eftersom resten egentligen är kedjor. Det är efterfrågat av kunderna, säger butiksägaren Erika Johansson.

Namnet Majkens rum kommer från att Erikas mormor, som hon stod väldigt nära, hette Majken och hennes dotter fick det i andranamn.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons