Annons

Ny chef på myndighet i Växjö

Publicerad 12 januari 2018
Foto: Olof Elfverson

Senast den 1 februari 2019 ska Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, ha flyttat till Växjö. Nu har myndigheten anställt Maria Engelbrektsson som ny kanslichef på plats i Växjö. Hon kommer att vara ledande i att bygga upp det nya kontoret.

Maria Engelbrektsson är idag stabschef på Länsstyrelsen. Hon börjar sin tjänst som kanslichef i mitten av mars.

Annons

Många av myndighetens nuvarande medarbetare har valt att inte flytta till Växjö av flera olika anledningar. Därför kommer MUCF att tvingas rekrytera nya medarbetare.

- Rekryteringen av Maria Engelbrektsson är den första rekryteringen, men snart kommer det att komma fler tjänster att söka. Vi tror att vi kommer hitta den kompetensen vi söker i regionen, och hoppas att många tycker vi är en spännande och attraktiv arbetsplats, säger Lena Nyberg, generaldirektör för Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, i ett pressmeddelande.

Myndigheten kommer bland annat att påbörja rekrytering av tjänster som kommunikationsansvarig, olika typer av handläggare och avdelningsjurist.

TIPSA VXONEWS OM NYHETER! Skicka ett mail till tips@vxonews.se eller kontakta oss på Facebook.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons