Annons

Ny chef på storföretag

Publicerad 26 januari 2018
Foto: Nadia Hagberg

KLM och Air France har utsett en ny säljchef på den svenska marknaden. Enligt ett pressmeddelande tillträder Martin Kotte den 1 mars.

– Vi ser fram emot att förstärka vår säljstyrka med Martin Kotte. KLM stärker sin närvaro i Sverige med en helt ny linje mellan Växjö och Amsterdam och vill fortsätta den positiva utvecklingen av viktiga lokala destinationer som Linköping, Göteborg och Stockholm. Där kommer Martin att spela en viktig roll, säger Paul Terstegge, General Manager Air France och KLM för norra Europa, i ett pressmeddelande.

Annons

Den nya flyglinjen mellan Växjö och Amsterdam har premiär den 14 maj. Målet är nu att bygga upp en stark säljorganisation med mer lokal representation.

– Det är viktigt att vi finns representerade på de platser vi flyger ifrån. Jag ser också fram emot att bidra till Air France och KLM‘s fokuserade hållbarhetsarbete genom att fortsätta informera marknaden om att det finns sätt att flyga mer klimatsmart, säger Martin Kotte i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons