Annons

Ny chef på Växjö kommun

Växjö • Publicerad 4 maj 2018
Foto: Mats Samuelsson

En ny chef för kontaktcenter på Växjö kommun har utsetts. Det är Jessica Ulfsax-Jonasson som i dagsläget arbetar som teamledare på kontaktcenter.

- Jessica är en driven, lösningsfokuserad och engagerad chef. Hon är redo att ta nästa steg i utvecklingen av Kontaktcenter som är så viktigt i vår kommunikation med invånare, företag och besökare, säger Gunilla Friman, förvaltningschef på kommunledningsförvaltningen, i ett pressmeddelande.

Annons

Kontaktcenter är den första kontakten för de Växjöbor och besökare som ringer, e-postar eller skickar meddelande på sociala medier till Växjö kommun. Ulfsax-Jonasson tar över efter Anna Johansson, som är ny marknadsansvarig på Vidingehem.

- Jag ser framemot att fortsätta utveckla servicen till de vi finns till för, tillsammans med medarbetarna på kontaktcenter och i samarbete med våra förvaltningar och bolag, säger Jessica Ulfsax-Jonasson i pressmeddelandet.

Jessica Ulfsax-Jonasson
Jessica Ulfsax-JonassonFoto: Martina Wärenfeldt
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons