Annons

Ny chef på Växjö kommun

Växjö • Publicerad 26 mars 2018
Foto: Per-Erik Sandebäck

En ny förvaltningschef på kultur- och fritidsnämnden i Växjö kommun har utsetts. Det blir Tomas Ekelius, som närmast kommer från Fasticon Kompetens Holding.

– Jag ser fram emot att, tillsammans med kollegorna, utveckla kommunen till en ännu mer fantastisk plats att bo och verka i. Jag har bott här i hela mitt liv och jag är mycket stolt över vår kommun och de möjligheter som finns här, inte minst inom kultur, idrott och föreningsliv. Det ska bli mycket stimulerande att få vara med och bidra till Växjös fortsatta resa, säger Tomas Ekelius i ett pressmeddelande.

Annons

Han har tidigare också varit vd på eventföretaget Contrast i Växjö, vd på Arbetslivsresurs och vice vd på bemanningsföretaget Inpeople i Växjö. Tomas Ekelius tar över efter Gunilla Friman, som sedan i årsskiftet är ny förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen.

Foto: Pressbild
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons