Annons

Ny flygfest i Växjö

Publicerad 20 februari 2018
Bild från flygfesten 2012.
Bild från flygfesten 2012.Foto: Robert Helberg

År 2012 arrangerades en flygfest på Småland Airport med bland annat Sean Banan som artist och för tre år sedan var dags igen, då i samband med flygplatsens 40-årsfirande.

Nu blir det en ny flygfest i Växjö. Den 9 juni bjuder Småland Airport in till fest och räknar med att ungefär 12 000 personer deltar.

Annons

– Vi vill visa alla entusiaster hur det ser ut på flygplatsen och bjuda på utställningar, artister och en fin airshow, säger Eric Wickell, terminal- och marknadschef på Småland Airport, till Smålandsposten.

Småland Airport hade ett fantastiskt 2017 med nya flyglinjer och rekordsiffror. Det här året har börjat ännu bättre och i vår lanseras två stora flyglinjer, dels till Berlin och dels till Amsterdam, som ska ta Växjöborna ut i Europa och världen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons