Ny förlust för Tingsryd

Tingsryd förlorade onsdagens match borta mot Oskarshamn med 1–3.
Oskarshamn • Publicerad 4 oktober 2017

Det var hemmalaget för hela slanten i matchens första period. Oskarshamn ledde med 2–0 och vann skotten med hela 24 skott på mål. Nye TAIF-målvakten Andreas Ljunggren fick en tuff start i sin första allsvenska match.

I andra perioden var TAIF betydligt bättre och det skulle också komma en reducering. Det var Filip Owesson som satte målet i periodens sista sekund. Målet kom i powerplay.

Närmare än så kom dock inte Tingsryd. I tredje perioden gjorde Oskarshamn avgörande 3–1 med en och en halv minut kvar. Målskytt var förre Lakersspelaren Robin Söderqvist.

Tingsryd ligger näst sist i hockeyallsvenskan efter fem spelade matcher. Troja, som vann mot Södertälje, klättrade till elfte plats. Ljungbylaget vann med 4–2 och Mattias Åkesson firade 500 matcher i klubben med att göra tre av målen.