GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ny klubb öppnar i centrala Växjö

     Det är flera år sedan Växjöborna kunde gå på klubb och lyssna på rockmusik, men det ska det bli ändring på. Den 27 januari invigs nämligen "Fullt ös", en klubb för alla som gillar just rock.
     – Vi kommer att köra rock, hårdrock, metall, punk, punkrock, blues och country, säger Tobias Karlström.
     Publicerad 6 januari 2018
     "På vår klubb ska en mördare kunna umgås med en direktör" säger Tobias Karlström, som tillsammans med arrangörerna Mikael Persson och Lasse Dahl samt driftchef Isabell Lind öppnar rockklubben Fullt ös i slutet av januari.
     "På vår klubb ska en mördare kunna umgås med en direktör" säger Tobias Karlström, som tillsammans med arrangörerna Mikael Persson och Lasse Dahl samt driftchef Isabell Lind öppnar rockklubben Fullt ös i slutet av januari.
     Foto: Nadia Hagberg

     Under 1990-talet och fram till slutet av 2000-talet skapades många konsertminnen i skivbutiken och konsertlokalen Uffes källare på Sandgärdsgatan i Växjö. Ulf Ekerot, som stod bakom mötesplatsen, lockade hundratals kända band till Växjö.

     I Uffes anda vill nu Mikael Persson, Lasse Dahl, Tobias Karlström och Isabell Lind skapa en ny mötesplats för musikintresserade som uppskattar rockmusik.

     – Man kan säga att vi kör igång igen i Uffes anda. En annan inspirationskälla är Jonas Sjöqvist som körde rockkvällar på Harrys, säger Tobias Karlström.

     Fullt ös invigs den 27 januari under Kulturnatten på Restaurang Pauze. Efter det flyttas klubben ner i källaren på Sport's.

     – Tanken är att vi ska köra liveakter minst en gång i månaden. På invigningen blir det en rock-dj och förhoppningsvis något band. Vi har inte spikat det helt ännu, säger Mikael Persson.

     Vilka band som kommer att spela på den nya klubben är än så länge hemligt. Men enligt arrangörerna handlar det om stora akter.

     – Vi skrev ett inlägg på facebook om våra planer för att kolla intresset och sedan dess har vi fått massvis med mejl från både kända och okända band. Det är alltså inte bara från våra polare utan också från folk som lever på sin musik, säger Lasse Dahl.

     Enligt gänget själva är Fullt ös något som många har längtat efter.

     – De som jag har pratat med har sagt: äntligen kan vi gå någonstans. Jag tror att många kommer att uppskatta Fullt ös, säger Tobias Karlström.

     Nadia HagbergSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer