Annons
Växjö

Ny restaurang öppnar i centrala Växjö

Publicerad 6 november 2017
Foto: Pressbild

En ny restaurang slår snart upp dörrarna i centrala Växjö. Det är restaurang Bistro som öppnar i hörnet Norra Järnvägsgatan/Klostergatan.

– Det ska vara ett bistro med lite italian style. Pizza, pasta och sånt. Vi tänker oss ett ställe för lounge, bar och mingel i skön miljö med musik, säger ägaren Robert Janusev.

Annons

Den nya restaurangen öppnar någon gång under nästa vecka. Det kommer vara fokus på bistro, lounge och bar. Bland annat planerar de maträtter som kan delas av flera stycken, som stora pizzor och charkbrickor.

– Det ska vara loungestämning, där det är socialt och trevligt. Vi vill skapa en umgängesplats för alla som är på afterwork och för de som vill ta ett glas eller äta en bit mat, säger konsulten Hanna Göthberg, som ska sköta Bistros sociala medier.

TIPSA VXONEWS OM NYHETER! Maila oss på tips@vxonews.se eller skriv ett meddelande på vår Facebooksida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons