Annons
Växjö

Ny restaurang öppnar i Växjö City

Publicerad 17 november 2017
Foto: Nadia Hagberg

I början av nästa år öppnar en ny restaurang i centrala Växjö. I Österhagens gamla lokaler på Storgatan 30 öppnar Butcher´s burgers @ food.

–Vi kommer att köra typ streetfood, som hamburgare, tacos och cevapcici och lite sånt. Enkel mat som går hem, säger Daniel Wieslander, ägare till den nya restaurang, till VXOnews.

Annons

Daniel har tidigare varit med och startat upp Dinos kök, som också ligger i centrala Växjö, och äger också restaurang Spåren i Alvesta. Lokalen där den nya restaurangen ska öppna har genomgått förändringar för att passa det nya konceptet.

– Vi fick ett erbjudande om att köpa bolaget som hyrde lokalen. Det var först när det dök upp som tanken föddes. Jag planerar att öppna efter jul någon gång, kanske i februari, säger Daniel Wieslander.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons