Annons

Ny restaurang öppnar i Växjö

Publicerad 13 mars 2017
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten

Den 1 april öppnar en ny restaurang i Växjö. Det är Glasrikets golfrestaurang i Sandsbro som totalrenoverats och har fått Amir Tajari som ny ägare. Han driver idag restauranger på Arabygatan och på universitetsområdet i Växjö. Precis som restaurangen på Arabygatan kommer restaurangen på Glasriket heta Mat & prat.

– Det är en utmaning att få liv på ett dött ställe men det ska bli roligt. Det jag huvudsakligen vill göra är att rikta in mig på Sandsbrofolket den här gången. Det ska vara en kvarterskrog med bland annat svensk husmanskost, sallader, a la carte och kebab. Restaurangen ska vara för fler än golfarna, säger Amir Tajari.

Restaurangen kommer från början att vara öppen under säsongen men det kan bli aktuellt med året runt-öppet om intresset blir högt.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons