Annons

Ny restaurangsatsning i Växjö

Publicerad 10 mars 2017
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten

Under en vecka går 15 restauranger i Växjö samman för att genomföra Vegoveckan, en vecka där stadens vegetariska utbud lyfts fram och rabatteras.

– Vegetarisk matlagning helt utan användning av halvfabrikat stimulerar och ställer krav på kockarnas fantasi. Min förhoppning är därför att vegoveckan inte bara kommer innebära en rabatt för hel- eller halvvegetarianer utan också locka en del inbitna köttätare att testa något de inte skulle gjort annars, säger Nils Hector från Kafé de luxe, en av initiativtagarna till veckan.

Veckan samordnas av Växjö City och några av de restauranger som medverkar är Izakaya Moshi, Kafé de luxe, PM & Vänner, TAK, Jackson´s, Grilleriet, Café Coretto, Skåres konditori, Piazza Teatro, Lagerlunden Bistro & Bar, Condeco, Café Lilla Torg, Österhagen, Stars and stripes och Pinchos.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons