Ny storvinst för Växjö DFF

Publicerad 22 april 2017

Favorittippade Växjö DFF har fått en riktigt fin start på säsongen. 6–0 hemma mot Hovås/Billdal följdes upp med 4–1 borta mot Västerås BK30 i första bortamatchen.

Växjö DFF öppnade starkt och gjorde första målet efter bara sju minuter. Målskytt var Anna Anvegård.

Växjö DFF följde upp med ytterligare två mål innan 25 minuter var spelade. Nyförvärven Frida Boriero och Anna Hjälmkvist gjorde sina första seriemål för säsongen.

Tio minuter in på andra halvlek satte Anna Anvegård sitt andra mål för dagen. I slutminuterna reducerade Västerås, men Växjö DFF har fått bästa möjliga start på säsongen.