Annons

Ny vd för Växjöföretag

Publicerad 5 april 2017
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Växjöföretaget Xllnc får en ny vd och startar samtidigt bolaget Xllnc International, som ska fungera som ett nav för innovation och utveckling av digitala tjänster. Xllnc Nordics vd, Gunnar Fransson, lämnar rollen för att bli vd för det nya bolaget. Martin Backman, tidigare vice vd, tar över Xllnc Nordic, enligt ett pressmeddelande. Syftet med Xllnc International är bland annat att leda och stödja de andra Xllnc-bolagen.

– Vi väljer att göra den här satsningen eftersom alla bolag inom Xllnc Gruppen växer, samtidigt som marknaden ställer högre krav på kundanpassade och användarvänliga tjänster. Varje företag i Gruppen bidrar med en unik kompetens till våra kunders utmaningar och krav. Med den här förändringen ökar vi innovationstakten ytterligare när det gäller våra digitala tjänster för arbetsplatsen, säger Gunnar Fransson, vd Xllnc International, i ett pressmeddelande.

Annons

Under förra året omsatte Xllnce-Gruppen 670 miljoner kronor. I höstas flyttade de till nybyggda lokaler på Norremark, läs mer om det här.

Foto: Oscar Appelgren
Foto: Oscar Appelgren
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons