Annons

Ny vd på storföretaget

Publicerad 25 januari 2018
Jörgen Bitzekis blir ny vd på Svenssons i Lammhult - tar över efter Christan Resell.
Jörgen Bitzekis blir ny vd på Svenssons i Lammhult - tar över efter Christan Resell.Foto: Svenssons i Lammhult

Svenssons i Lammhult har utsett en ny vd. Nuvarande vd:n, Christian Resell, väljer att gå vidare till nästa utmaning och i stället tar vice-vd Jörgen Bitzekis över den 1 februari.

– De senaste tre åren har vi moderniserat och förändrat hela bolaget och det är en otrolig resa vi har gjort under Christians ledning. Framåt blir fokus att kapitalisera på de investeringar som gjorts och effektivisera ännu mer internt. Det har varit ett stort nöje att få arbeta tillsammans med Christian som har betytt så mycket för Svenssons i Lammhult och jag ser fram emot att ta över stafettpinnen och fortsätta resan, säger Jörgen Bitzekis i ett pressmeddelande.

Annons

I februari öppnar de sin sjätte butik, i MOOD-gallerian i Stockholm. Jörgen Bitzekis har tidigare varit retailkonsult på Centigo och varit på Svenssons i Lammhult i ungefär tre år. Först i rollen som försäljnings- och e-handelschef och sedan vice-vd.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons