Annons
Växjö

Ny verksamhet i centrala Växjö

Publicerad 4 november 2017
Foto: David Elg, Smålandsposten

I november startar en ny verksamhet i centrala Växjö. Det är Daniel Evaldsson som öppnar PT-studion Natural Fit för egen- och gruppträning på Storgatan 2.

– Det här ska bli jättespännande. Det är som ett minigym för den som vill träna kondition i form av löpning eller cykling eller den som vill träna allmänt. Jag jobbar mycket med funktionell styrketräning där hela kroppen aktiveras. I min roll som PT har jag mött många som inte är så förtjusta i gymmiljön där de känner sig dåliga och som elefanten i rummet. Det här ska vara något annat där det bara är jag och den personen, säger Daniel Evaldsson.

Annons

Det kommer också att bli gruppträning i form av spinning, där deltagarna tar med sin egen cykel och sätter fast i så kallade trainers, en bromsmaskin.

– Det finns ett stort cykelintresse i Växjö och med det här vill jag att cyklisterna ska kunna träna med sin egen cykel och dess inställningar även under vinterhalvåret.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons