Ny Vipersvinst i semifinalserien

Publicerad 7 april 2017
Bild från ett tidigare möte med Mullsjö. Foto: Emma Koivisto

Det stod 1–1 i semifinalserien mellan Växjö Vipers och Mullsjö inför fredagens tredje match som avgjordes i Fortnox arena.

När första perioden var över stod det 0-0. De båda lagen hade sex skott på mål vardera.

Andra perioden blev betydligt mer målrik. Niklas Ramirez, Jesper Sankell och Oliver Johansson gjorde varsitt mål men Mullsjö reducerade till 3-2, varav ett straffmål.

Under tredje perioden gjorde Johan Roos ett mål som dömdes bort men innan matchen var över gjorde Jesper Sankell ett mål och Mullsjös Johan Nygårdh 4-3.

1569 åskådare såg hur Vipers tog hem segern och ytterligare poäng i semifinalserien. Nästa möte blir på måndag i Nyhemshallen.