Annons

Nya digitala reklamskyltar i centrala Växjö

Publicerad 8 februari 2018
Foto: Robin Sparf, Smålandsposten

Fyra reklampelare i centrala Växjö byts ut från analoga med affischer till att vara digital. Växjö kommun ser positivt på förändringen och får i kompensation två nya busskurer och nya cykelpumpar.

– Vi upplåter mark till deras reklampelare och som motprestation har vi fått gratis reklam i dessa pelare men vi har även fått väderskydd vid ett par busshållplatser och en handikapptoalett på Spetsamossen, säger Per-Olof Löfberg, på tekniska förvaltningen, till Smålandsposten.

Annons

Clear Channel har i dagarna lämnat in en bygglovsansökan men har redan fått tillåtelse till teknikförändring enligt ett tidigare avtal.

– De nya reklampelarna kommer att vara digitala på den ena sidan medan den andra fortsätter som affisch. Vi tillåter inte reklamfilmer utan det ska vara fasta, skiftande budskap, säger Per-Olof Löfberg till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons