Nyförvärvet inledde målskyttet när Öster vann

Publicerad 12 februari 2016
Robin Östlind gjorde sitt första mål i Östertröjan när han satte 1–0 mot Karlskrona.

Öster fortsätter att plocka segrar under försäsongen i Tipshallen. Under fredagen gästade storsatsade division 2-laget FK Karlskrona. Öster vann matchen med 3-1 och tog därmed försäsongens andra seger på tre matcher. Innan fredagens match har Öster vunnit mot Helsingborg och förlorat mot Falkenberg.

Ett av Östers två nyförvärv denna säsong inledde målskyttet i Tipshallen. Det var Robin Östlind, ny från Oskarshamn som fixade 1–0. Karlskrona kvitterade med 1–1 i slutet av första halvlek.

I andra halvlek fixade Robin Strömberg 2–1 på straff. Matchens sista mål gjorde Denis Velic.

Redan på tisdag väntar en ny försäsongsmatch i Tipshallen. Då kommer allsvenska Kalmar FF på besök.