Nyförvärven målskyttar för Lakers

Publicerad 19 augusti 2017

Växjö Lakers befinner sig i helgen i finska Åbo för minicup mot finländska lag. Två matcher för Lakers del slutade i två vinster. Lördagens match mot Lukko slutade 6-4, varav fyra av målen gjordes av nyförvärv.

Lakers låg efter första perioden under med 2-1, efter att Erik Josefsson gjort Växjö första mål i matchen. Men i andra perioden vände Lakers match med tre mål till 4-3. Janne Pesonen, Joel Persson och Martin Lundberg fick alla tre göra sina första mål i Lakerströjan.

I den sista perioden kvitterade Lukko men precis som tidigare matcher under försäsongen blev Tuomas Kiiskinen målskytt. I tom bur gjorde nyförvärvet Andrew Calof matchavgörande 6-4 i slutet av matchen. I och med vinsten vann Växjö Lakers TPS Cup 2017.