Annons

Nyförvärvet: Det passar mig perfekt

Publicerad 28 april 2016
Foto: Lena Gunnarsson, smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, smålandsposten

Kelly Zajac är Tingsryds AIF senaste nyförvärv. Han kommer från en hockeyfamilj där pappan och de tre börderna har spelat ishockey på professionell nivå. I höst väntar spel i Hockeyallsvenskan för kanadensaren.

– Jag är en utpräglad tvåvägscenter och jag har alltid varit defensivt inriktad. För mig innebär det framförallt att alltid sätta laget före mig själv och kunna bidra till offensiven redan från egen zon. För mig handlar ishockey om att vinna och det är det jag kommer till Tingsryd för att göra, säger han till klubbens hemsida.

Annons

Han spelar just nu slutspel med sitt South Carolina Stingray och om det går hela vägen är säsongen inte över förrän i juni. Men han har redan bra koll på den nya klubben och vad de åstadkom under den senaste säsongen.

– Mina förväntningar är ganska höga. Jag har hört mycket gott om Sverige och Tingsryd. I Tingsryd är det bara hockey som gäller och det passar mig perfekt, jag gör i stort sett inget annat än att antingen träna, spela eller kolla på hockey så jag kommer nog passa bra in, säger Kelly Zajac till klubbens hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons