Nyförvärvet matchhjälte direkt

Publicerad 22 november 2016

Under lördagen blev Nikolai Meyer klar för Tingsryds AIF. Bara några timmar senare stod han på isen på Nelson Garden Arena mot sin gamla klubb Västervik. Han skulle komma att spela en viktig i roll i matchen - nämligen som matchhjälte på övertid.

Tingsryd tog ledningen med 1-0 i slutet av andra perioden, trots att det var gästerna som låg på mot Niklas Rubin och TAIF:s mål. I början av tredje perioden skulle dock Rubin överlistas och matchen kvitterades till 1-1. Ett resultat som stod sig perioden ut och matchen gick till förlängning.

Väl där klev nyförvärvet Meyer fram och gjorde 2-1 efter 2.28. Läs mer om nyförvärvet här.

<iframe frameborder="0" scrolling="0" height="180" width="320" src="https://gotamedia2.solidtango.com/widgets/embed/8ras7qc5?auto_play=false&rel=0" allowfullscreen></iframe>