Annons

Nytt bråk om Järdler i Värnamo

Publicerad 23 januari 2018
Foto: Oscar Appelgren

I höstas visade Östers IF intresse för IFK Värnamos tränare Christian Järdler. Ett bråk uppstod eftersom Värnamo menade att Öster gjort en fientlig handling genom sina kontakter med Järdler under pågående säsong bakom ryggen på klubbledningen. Parterna kunde dock enas om en övergång i november.

Nu har ett nytt bråk blossat upp kring IFK Värnamo och Järdler. Sportchefen Tomas Lundqvist påstår att den nya Östertränaren aktivt har arbetat för att spelaren Oscar Johansson ska lämna Värnamo. Johansson lämnar nu för allsvenska Trelleborg.

Annons

– Sex veckor efter det att Christian Järdler hade slutat som tränare var han inne i omklädningsrummet och tog ner Oscar Johanssons namnskylt. Efter det har han jobbat för att han inte ska vara kvar i Värnamo. Han har tidigare försökt att Oscar skulle gå till Norrköping. Enligt min uppfattning har Christian Järdler arbetat för att Oscar inte skulle vara kvar i Värnamo. De har väl varit rädda för att lilla Värnamo ska besegra Öster, säger sportchefen till Värnamo Nyheter enligt Smålandsposten.

Järdler berättar för Värnamo Nyheter att han varit rådgivare för Oscar Johansson under hösten men att han inte tycker att det är schyst att skylla på honom för att Johansson lämnar.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons