Annons

Nytt bygge bredvid Fortnox

Nu sätts spaden i marken för ett tvillinghus bredvid Fortnox. Inledningsvis handlar det dock bara om ett garage.
Växjö • Publicerad 6 oktober 2017
Foto: Nadia Hagberg

Fortnox flyttade in i den nya kontorsbyggnaden vid årsskiftet. Redan från start fanns det planer på att bygga ett likadant tvillinghus. Byggnaderna i Arenastaden blir åtta våningar höga. Nu påbörjas arbete bredvid den befintliga byggnaden, skriver Smålandsposten. Det görs för att man ska kunna nå källarplanet i Fortnox byggnad. Den har inte varit tillgänglig förrän man byggt garagedelen i etapp två med en nedfartsramp.

– När det är klart kommer det att se ut som att det inte har hänt någonting, men då är källarvåningen färdig och därmed kommer man också ner för rampen, förklarar Lars Håkansson, vd för Arton24 som bygger husen till Smålandsposten.

Annons

Arton24 för diskussioner med möjliga hyresgäster till tvillinghuset. Först när de är klara kommer man att trycka på knappen och starta bygget på riktigt.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons