Annons

Nytt toppuppdrag för Anna Tenje

Publicerad 26 oktober 2017
Foto: Lars-Goran Rydqvist

Växjös kommunalråd Anna Tenje har fått ett nytt uppdrag inom Moderaterna. Kommunstyrelsens ordförande, som sedan tidigare sitter i Moderaternas partistyrelse, blir nu en del av partiledningen också, skriver Smålandsposten.

– När vi bygger vårt nya lag är det viktigt att få med en bredd av erfarenheter. Riksdagsarbetet är viktigt men jag vill också ha med personer som leder riktiga verksamheter, kommuner och landsting, och som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet. Anna Tenje är en sådan person. Växjö är en inspirationskälla inom flera områden, till exempel på hur företag, myndigheter och kommunen kan samarbeta för att människor som står långt från arbetsmarknaden att komma i arbete, säger Ulf Kristersson, partiets nya partiledare, enligt Smålandsposten.

Anna Tenje kommer att fortsätta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Växjö. Läs mer om nya uppdraget och hur hon ser på framtiden här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons