Annons

O'Learys nya Växjösatsning tar form

Inom en månad väntas restaurangkedjan O'Learys öppna i Linnégallerian i Växjö.
– Det känns pirrigt, vi har jobbat med projektet i ett och ett halvt år och äntligen tar det form, säger Rasmus Gustafsson på JJL Invest.
Växjö • Publicerad 9 maj 2018
Sport på tv, bowling, mat och karaoke är några av delarna som O'Learys satsar på i Växjö, berättar Rasmus Gustafsson på JLL Invest.
Sport på tv, bowling, mat och karaoke är några av delarna som O'Learys satsar på i Växjö, berättar Rasmus Gustafsson på JLL Invest.Foto: Oscar Appelgren

Bland ställningar, byggdamm och elkablar från taket växer O'Learys nya storsatsning i centrala Växjö fram. Med bara några veckor kvar till invigning är det bråda dagar för byggarbetarna, O'Learys och JJL Invest, som står bakom etableringen,

Ett 50-tal personer ska anställas och åtta bowlingbanor, restaurangdelar och tre barer ska byggas upp och färdigställas. I slutet av maj väntas O'Learys öppna den 2 000 kvadratmeter stora restaurangen och sportpuben i två våningar.

Annons

– Det här blir något för alla. På undervåningen blir det mer lounge och uteservering och på andra våningen blir det mer spel och mat, säger Rasmus Gustafsson, försäljnings- & marknadschef i JJL Invest, och fortsätter:

– Det här är en av de största O'Learys-etableringarna utanför storstäderna. Vi kommer att ha plats för 800 personer samtidigt.

O'Learys fyller 30 år och etableringen i Växjö blir enligt ett nytt koncept som ska genomsyra allt från inredning till mat och aktiviteter. Samtidigt kommer sporten fortsätta att vara en central del av verksamheten med hundra tv-apparater i lokalerna.

– Vi vill erbjuda någonting mer än att bara se en match. Det ska finnas saker före, under och efter också. Vi har märkt att man nuförtiden inte bara vill ta några biror med kompisarna eller familjen utan även göra aktiviteter, säger Rasmus Gustafsson.

Mycket är fortfarande hemligt kring vilka satsningar O'Learys planerar i lokalerna. Bland annat ska "en häftig och unik barnhörna byggas" och spelhörnan beskrivs bli något utöver det normala. Dessutom byggs en scen för liveakter och karaoke.

I gallerian öppnar också Pinchos, utestället Strössel och Nordic Wellness.

Det händer också grejer hos en annan sportpub i Växjö. Läs mer via länken nedan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons