Annons

Olycka i Simhallen i Växjö

Publicerad 9 februari 2018
Foto: Johan Christensen

I maj fick Niklas Davidson från Göteborg en spricka i foten på grund av en olycka i rutschkanan i Simhallen i Växjö. Trots att han åkte ner när det var grönt ljus uppehöll sig någon i utloppet.

– Jag hade inte förväntat mig att det skulle finnas någon i rutschbanan när det lyste grönt. Jag vågar inte tänka på vad som hänt om det varit ett barn som åkt med huvudet först, säger han till Smålandsposten.

Annons

Enligt Vöfab är anläggningen godkänd rent säkerhetsmässigt och enligt Josefin Kejder, som är regionchef på Medley, har man haft ett möte med personalen angående händelsen.

– Vi har tittat på hur det ser ut runt om i landet. Alla äventyrsbad har samma system och det finns skyltar om att man inte kan åka två åt gången. Problemet är om någon inte följer reglerna. Vi har haft möte med personalen om att de ska ha uppsikt på detta, säger hon till Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons