Annons

Krockade i över 100 km/h

Publicerad 25 januari 2017
Foto: Carl Carlert
Foto: Carl Carlert

Tjugo över fem på onsdagskvällen inträffade en trafikolycka på riksväg 25 vid avfarten Alvesta Västra. Enligt polisen ska det handla om en sidkrock i mer än 100 kilometer i timmen efter att en av bilarna kört ut på 25:an. Tre personer, två kvinnor och en man, har förts till sjukhus. En av dem, en 85-årig kvinna, var så allvarligt skadad att hon lades in på intensivvårdsavdelningen.

– Det stämmer, vi har två kvinnor och en man som körs till Växjö lasarett, säger Sven-Gunnar Svensson, sjukvårdansvarig på olycksplatsen, till Smålandsposten.

Vid 18.21 öppnades vägen för biltrafik igen men stängdes bara en halvtimma senare när bärgare kom till platsen. Sedan dess har vägen varit avstängd i östlig riktning och kommer så att förbli tills bärgningen av bilen som hamnat på vajerräcket är bärgad, skriver Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons