Annons

Öster anställer ny fystränare

Publicerad 4 januari 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Östers IF har anställt en ny fystränare. Det är 29-årige Rickard Engström som anställts för att ta hand om A-laget från och med starten av årets säsong.

– Först och främst, för egen del, känns det väldigt spännande att föreningen väljer att satsa på det här konceptet och jag ser fram emot att bidra till ett högpresterande klimat. Ur föreningens perspektiv så är det ett viktigt steg att ta både för representationslag och för akademilagen. Det faktum att vi nu äger helheten gör oss flexibla och möjliggör att vi kan anpassa oss efter vad som är viktigast; att kunna prestera bra och ofta på planen, säger Rickard Engström i ett pressmeddelande.

Annons

Han har tidigare bland annat varit assisterande tränare för vårt U17-lag, teoriansvarig för den nationella idrottsutbildningen och ansvarig för akademiverksamhetens fysträning.

– Rickard har en gedigen bakgrund och kompetens som kommer passa oss perfekt. En klockren karaktär med en filosofi som vi tror på och som vi hoppas kommer göra oss ännu bättre, säger sportchefen Matias Concha i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons