Öster avslutade våren med storvinst

Publicerad 25 juni 2017

Nykomlingen Öster avslutade vårsäsongen i superettan på bästa sätt. Söndagens match mot Varberg på Myresjöhus Arena slutade 5–2 efter en mycket händelserik match.

Öster fick en drömstart och ledde med 2–0 efter bara ett par minuter. Förre Varbergsspelaren Sebastian Crona gjorde första målet och strax efter utökade Lars Fuhre.

Innan paus fick Öster Elmin Nurkic utvisad. Backen, som gjorde sin sista match i klubben, fick rött kort.

Med en man mer på planen kunde Varberg reducera i andra halvlek, men två mål av David Johannesson och Jonathan Levi säkrade tre sköna Österpoäng. Varberg reducerade till 4–2, men före matchen var över kunde också inhoppande Admir Bajrovic sätta 5–2 till hemmalaget.