Öster besegrade Dalkurd

Östers IF spenderade lördagseftermiddagen på Domnarvsvallen i Borlänge. Motståndet stod Dalkurd för.
Publicerad 14 oktober 2017

I nionde minuten fick Dalkurds Heradi Rashidi en passning från sin lagkamrat Ahmed Awad och plötsligt låg Öster under med 1-0.

Östers första mål kom i matchminut 47 då Lars Fuhre slog en frispark som rullade till David Johannesson. Med fem minuter kvar av ordinarie speltid gjorde Johannesson ytterligare ett mål och matchen slutade 1-2.

Under andra halvlek drog både Lars Fuhre och Simon Strand på sig gula kort. För Strands del innebär det att han är avstängd under nästa match.