Annons

Öster drar sig ur förhandlingar

Publicerad 1 november 2017
Foto: Lena Gunnarsson

Konflikten mellan Östers IF och IFK Värnamo kring Christian Järdler fortsätter. Nu har Östers dragit sig ur förhandlingar, skriver Fotbollskanalen.

- Kontakten med Öster är avslutad. På deras begäran. Öster har bett att få lämna förhandlingsbordet. Vi kommer lägga alla kort på bordet nu. Det har hänt så pass mycket så att vi känner att vi för media, supportrar och sponsorer måste redovisa allt som hänt. Det har varit många turer de senaste veckorna, säger Värnamos sportchef Thomas Lundqvist till Fotbollskanalen.

Annons

Christian Järdler själv har anlitat ett juridiskt ombud.

- Diskussionen mellan klubbarna är pågående och jag har varit tydlig med att jag ska träna Öster nästa säsong, och i det kan jag bara bekräfta att jag valt att ha ett ombud, om det skulle behövas. Mer än så kommenterar jag inte, säger Järdler till Fotbollskanalen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons