Öster föll i genrepet

Kalmar • Publicerad 25 mars 2018
David Johannesson gjorde två mål i Östers genrep.
David Johannesson gjorde två mål i Östers genrep.Foto: Smålandsposten

Om en vecka spelar Öster om poäng i superettans premiär. I söndagens genrep mot allsvenska Kalmar FF visade laget att man blir att räkna med kommande säsong. Kalmar vann med 3–2.

Öster tog ledningen i matchens första halvlek genom anfallaren David Johannesson. Före paus kunde hemmalaget kvittera på straff.

I andra halvlek gjorde Johannesson sitt andra mål för eftermiddagen och Öster var åter i ledning. Kalmar vände dock genom två snabba mål, ett av dem på straff.

I påskdagens premiär väntar Degerfors hemma på Myresjöhus Arena.