Annons

Öster har fått pengar för Strand

Växjö • Publicerad 27 februari 2018
Foto: Nadia Hagberg

Tidigare i år hade danska Lyngby ett konkurshot över sig. I laget spelade då Simon Strand, som Lyngby köpte från Östers IF. När nyheten om den danska klubbens konkurshot kom hade Öster fortfarande inte fått några pengar för övergången och det fanns en risk att Växjöklubben skulle bli utan.

Men nu kommer ett glädjebesked för Öster och supportrarna. Parterna har kommit överens om en avbetalningsplan och de första pengarna har kommit in, skriver Smålandsposten.

Annons

– Vi har ett avtal med Lyngby och de är i fas med betalningarna. Vi har ett avtal med Lyngby och de är i fas med betalningarna. Det handlar om ett sexsiffrigt belopp, säger Östers ordförande Jonas Karlsson till Smålandsposten.

Simon Strand gjorde en match i Lyngbytröjan innan han lämnade som bosman när han inte fick sin lön utbetalad. Den kommande säsongen spelar han i Allsvenskan.

MISSA INGET I VÄXJÖ! FLER NYHETER FINNS HÄR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons