Öster krossade Kalmar FF

Publicerad 16 februari 2016
Isaac Shaze sätter 2–0 på Lucas Hägg Johansson i Kalmars mål. Foto: Johan Christensen

Öster svarade för en riktigt stark insats när man besegrade allsvenska Kalmar FF med 4–0 i tisdagens träningsmatch i Tipshallen. Gästerna kom visserligen med en b-betonad elva, men de hade inte mycket att säga till om.

Tilltänkte skyttekungen Björn Berglund satte sitt första mål i Östertröjan när han gjorde 1–0 efter 28 minuter av matchen. Bara minuten senare utökade Isaac Shaze till 2–0.

I andra halvlek utökade Robin Strömberg till 3–0 på straff. Och innan matchen var över hade också Fritiof Björkén spikat slutresultatet till 4–0.

Öster har nu spelat fyra träningsmatcher denna vinter. Man har vunnit mot Helsingborg, Kalmar och Karlskrona. Enda förlusten har kommit på Falkenberg. På lördag gästar Husqvarna för vinterns femte träningsmatch.