Öster kryssade i nostalgisk match

Måndagskvällens motstånd, Brommapojkarna, är sedan tidigare klara för Allsvenskan 2018. Trots det bjöd Öster på ett tufft motstånd. Matchen slutade 0-0.
Publicerad 30 oktober 2017

Innan säsongens sista hemmamatch blåstes igång avtackades Östers tränare Thomas Askebrand med en stor och välförtjänt applåd.

När matchen väl började var det Lars Fuhre som hade allra flest chanser. Han gjorde fyra avslut på mål, utan resultat, under första halvvlek.

Under andra halvlek hade Mattias Pavic en jättechans när han nästan nickade in 0-1. Men några mål blev det inte. Däremot tilldelades Simon Strand, Mattias Pavic och David Johannesson gult kort inom loppet av två minuter efter drygt 70 minuters spel. Även Isaac Shaze fick en varning.

2 182 personer var på plats på Värendsvallen för att se matchen som slutade 0-0.