Öster kryssade mot allsvenska nykomlingen

Publicerad 3 februari 2018
Arkivbild. Admir Bajrovic blev tvåmålsskytt.
Arkivbild. Admir Bajrovic blev tvåmålsskytt.Foto: Per Sandeback

Precis som i säsongens första träningsmatch spelade Östers IF oavgjort i lördagens match. Dagens motståndare Trelleborg ledde med 3-0 efter 66 minuter men Öster kom tillbaka starkt och gjorde tre raka mål.

3-1 kom strax efter Trelleborgs tredje mål genom David Johannesson, assisterad av Stefan Karlsson. Johannesson byttes sedan ut mot Admir Bajrovic. Ett succédrag visade det sig eftersom Bajrovic först reducerade i den 83:e matchminuten och tre minuter senare kvitterade till 3-3, vilket blev matchens slutresultat.