Annons

Öster räddade poäng - på övertid

Trots spelmässigt övertag var Öster nära att förlora lördagens match mot Örgryte på Myresjöhus Arena. Men på övertid fick Öster straff och förvaltade den väl.
Publicerad 30 september 2017
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Öster styrde matchen men hade svårt att få till några farliga lägen. Laget hade svårt att på den sista tredjedelen av planen. I den 27:e minuten tvingades också Sebastian Crona kliva av efter att ha skadat sig. Han haltade runt och tog sig åt framsida lår och ljumske innan han blev utbytt. Första målet skulle Örgryte istället göra. I matchminut 60 förvaltade gästerna en hörna och kunde nicka in 1-0.

Det fanns flera tillfällen under matchen då Öster ville ha straff efter tveksamma situationer men domaren lät spelet fortsätta. Men på övertid, när matchen såg ut att gå förlorad, fick Öster till slut en straff efter att Örgrytes målvakt dragit ner en spelare i straffområdet. Kalle Lindblad satte bollen i mål och räddade en poäng för sitt Öster.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons