Annons

Öster stöttar seriekonkurrenten

Publicerad 17 maj 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

I helgen blev Örgrytes William Atashkadeh utvisad i Göteborgsmötet mot Gais. Det var i samband med att han skulle skjuta bollen mot mål som han istället råkade träffa en motståndare, som kom emellan. Utvisningen väckte stor uppmärksamhet både under och efter matchen.

Örgryte överklagade utvisningen men Disciplinnämnden väljer att slå fast bedömningen och stänga av William Atashkadeh. Nu ställer sig Öster bakom seriekonkurrent Örgryte och frågar sig på sociala medier om det inte är "dags att domare och disciplinnämnd föregår med gott exempel, medger att det kan bli fel ibland och tar ansvar för detta?

Annons

Östers sportchef, Matias Concha, skriver på sin Twitter att "Disciplinnämnden hade en utmärkt chans men tog den inte. Nu sviker man istället och tappar mer förtroende. Klumpigt". Han har tidigare också skrivit att domarkåren bör ge klubben, Atashkadeh och åskådarna en offentlig ursäkt. Se den omtalade situationen här.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fostersif%2Fposts%2F1326019224146498&width=500" width="500" height="448" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons