Panelen: De har varit bäst i Växjö Vipers

Publicerad 20 januari 2016
Växjö Vipers har klarat sin generationsväxling på ett imponerande sätt. Foto: Lars-Göran Rydqvist
Växjö Vipers har klarat sin generationsväxling på ett imponerande sätt. Foto: Lars-Göran Rydqvist

Unga Växjö Vipers har en slutspelsplats i SSL med sju omgångar kvar. Veckans panel har fått svara på vad/vem/vilka som imponerat mest hittills.

Jonas Gustavsson, frilansskribent som bevakar SSL för Sportbladet

”Det finns flera utropstecken den här säsongen men det största är utan tvekan SSL-rookien Niklas Ramirez. Han värvades som back men har skolats om till forward och har varit sensationellt bra i tredjekedjan med Oliver Johansson och Christopher Holmér. Att han var snabb var välkänt, men han har också imponerat i spelet med boll och gjort en hel del poäng. Att tredjekedjan varit så bra är en stor nyckel till att hela Vipers varit så bra.”

Dennis Mårtensson, tidigare tränare i Växjö Vipers

”Växjö har fått en fantastisk träff på sin "generationsväxling" med många starka prestationer över lång tid. Att nämna Eero Kosonens insats i mål eller André Anderssons hysteriska form blir lite förutsägbart. Så jag vill belysa Växjös 3e femma med Simon Ohlsson, Viktor Johansson, Oliver Johansson, Niklas Ramirez och Christopher Holmér som allt som oftast neutraliserar motståndarnas toppspelare och som dessutom står för en snabbhet, rakhet och aggressivitet med boll som är rolig att titta på.”

Helena Bjärshag, tidigare spelare i Hovshaga, Ingelstad och IV08

”Oliver Johansson, Niklas Ramirez och Christopher Holmer har överraskat väldigt positivt på mig denna säsong. När dem spelat ihop har dem visat sig vara riktigt bra både defensivt och offensivt. Oliver och Niklas hade jag inte så stor koll på innan dem anslöt till Vipers i år, tycker dem har visat att Vipers gjorde helt rätt som värvade dem och Christopher har gått från att vara en hårt arbetande spelare till att även producera mycket poäng. Sen kan jag inte låta bli att nämna Andre Andersson som i år tagit ytterligare ett steg i sin utveckling och är väl värd sin landslagsplats.”

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.