Annons

Partiets besked efter nya kalkylen

Publicerad 6 november 2017
Foto: WHITE ARKITEKTER

I oktober väntades beslut fattas om det nya stads- och stationshuset i Växjö. Men Socialdemokraterna och Vänsterpartiet fick igenom en återremiss eftersom de bland annat anser att det inte finns ett tillräckligt underlag för att ta ställning kring det nya jättebygget. I samband med det begärde de också kompletterande uppgifter kring byggprojektet.

Under måndagen presenterade de Blågröna en ny kalkyl med beräkningar. Men trots det står Socialdemokraterna fast vid ett nej kring bygget, uppger Smålandsposten.

Annons

– Det är bra att det nu finns en riktig kalkyl på bordet men den nya kalkylen har inte fått mig att byta åsikt i frågan. Jag har inte hittat något som får mig att tycka att detta är en rimlig hantering av Växjöbornas skattepengar, säger Åsa Karlsson Björkmarker (S), till Smålandsposten.

Läs mer här.

MISSA INGET I VÄXJÖ! FLER NYHETER FINNS HÄR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons