Annons
Växjö

Partiledare spelar in podd i Växjö

Publicerad 12 oktober 2017
Foto: David Elg, Smålandsposten

Den 15 november får Växjö besök av Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt. Han kommer hit för att spela in podden ”Svenska köksbord”.

– Vad händer med en när åren går och man aldrig får fast jobb eller fast bostad? Hur blir vardagen i en familj där barnet behöver personlig assistans men assistanstimmarna plötsligt dras in? På möten och resor träffar jag alltid personer som vill berätta om sitt liv och sin situation. Därför ska det bli så fint att spela in den här podden. Att få slå sig ned vid köksbordet hemma hos människor runtom i landet och verkligen få tid att lyssna och samtala om läget i Sverige, säger Jonas Sjöstedt i ett pressmeddelande.

Partiledaren besöker flera svenska städer men under Växjöbesöket dyker han bland annat upp i Sigfridssalen vid Vattentorget i centrala Växjö.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons