Annons
Nöje

Perelli älskar Pride

Ett av årets stora dragplåster till den avslutande konserten är utan tvekan Charlotte Perelli som under lördagen uppträder på scenen i Linnéparken. För henne är det med stolthet som hon nu blir en del av Växjö Pride och hon ser dessutom fram emot att möta publiken på ”hemmaplan”.– Det känns underbart och jag är hedrad – jag älskar Pride!
Publicerad 13 maj 2017
Foto: MAGNUS RAGNVID, Pressbild

Lördagen den 13 maj blir det stor familjefest i Linnéparken med en rad olika uppträdanden – bland annat kommer Charlotte Perelli att inta scenen. Perelli släppte nyligen albumet ”Mitt liv” som redan har sålt guld och sommaren kommer att bli fullspäckad då hon deltar i turnén med Diggiloo. Som smålänning ser hon lite extra fram emot att uppträda på hemmaplan och menar att hon längtar efter att se många välbekanta ansikten i publiken.

– Jag har uppträtt på flera galor genom åren och det är underbart. Alla som normalt sett inte vågar sticka ut får under Pride en legitimitet för det – det är mycket glädje och kärlek i luften. Pride är så viktigt eftersom det ger alla rätten att vara den man vill.

Anna-Stina Stenbäck

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons