GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Personalflykt från kontor i Växjö

     Växjö • Publicerad 6 maj 2018

     De senaste åren har personalomsättningen på Försäkringskassan ökat stadigt. Anställda vittnar om hög arbetsbelastning, mobbning, dålig ledning och en tuff arbetsmiljö som leder till höga sjuktal och personalflykt. I yrkeskategorin handläggare inom sjukförsäkringen låg personalomsättningen på 17.3 procent i mars i år, uppger ETC.

     Myndighetens kontor i Växjö har en av landets högsta personalomsättning bland handläggarna inom sjukpenningen. Omsättningen i Växjö ligger på 23,5 procent, vilket är den sjätte högsta siffran i landet.

     – Det är bedrövligt med en personalomsättning på den nivån, säger Siv Norlin, avdelningsordförande för ST-facket, som organiserar Försäkringskassans handläggare, till ETC.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer