Annons
Nöje

Personligt med Nour El-Refai

Publicerad 17 februari 2016
Foto: Ida Halling/Pressbild

Det blir skrattfest för Växjöborna i helgen. Nour El-Refai ställer sig på Växjö Teater på lördag för att underhålla med humorföreställningen "'En komisk depression". Det beskrivs som en ärlig och vass humorföreställning där hon blir mer personlig än någonsin.

– Föreställningen handlar om när jag var ledsnast i världen. Året var 2012 och jag skickade 4000 fylle-sms i veckan. Mamma flyttade till Dubai och jag köpte en katt. Jag drog hem olika snygga människor och lekte flickvän några dagar och sen ringde jag aldrig igen. Jag var ett as! Men ett roligt as. Alla blev kära i mig. Men det hjälpte inte. Det enda som gjorde mig lite glad var naturfilm och O´boy. Och Jalmert (katten)”, säger Nour i evenemangsbeskrivningen.

Föreställningen kommer inledas av komikern Moa Svan. Förutom Nour El-Refai gästas Växjö i helgen av Magnus Betnérs show på fredag och Anders Janssons tre föreställningar.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons