Annons

Pixbospelaren: ”En ren olycka”

Växjö Vipers Christopher Holmér fick föras till sjukhus efter att ha fått en klubba i ansiktet från en motståndare. Nu försvarar sig Pixbospelaren.
Växjö • Publicerad 2 oktober 2017
Foto: Lars-Goran Rydqvist

– Vi förlorar bollen i offensivt hörn och jag lägger benen på ryggen 110 procent för att jaga hemåt. Han tar ett steg bakåt och tacklar mig och jag tappar ena fattningen på klubban för att ta emot mig i marken och då åker den upp i ansiktet på honom. Det är en ren och skär olyckshändelse, säger Linus Henriksson till Aftonbladet.

Händelsen inträffade i slutet av matchen mellan Växjö Vipers och Pixbo. Christopher Holmér fick åka till sjukhus i sin comeback.

Annons

– Jag har ont i huvudet och ett jack i läppen. Det är ganska svullet. Jag kunde äta lite nyss, men det bultar. Jag hade ändå jävligt tur. Hade det tagit i ögat hade jag kunnat bli blind, säger Holmér till Aftonbladet.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons