Annons

Poängkungarna inför länsderbyt

Publicerad 17 februari 2016
Henrik Areskoug är taggad inför kvällens derby.
Henrik Areskoug är taggad inför kvällens derby.

I kväll spelas ett hett länsderby i division 1-innebandyn. Vöikers tar emot Lagan. Vi laddar med tre frågor till poängkungarna i lagen.

Henrik Areskoug, Vöikers

Annons

Hur är formen?

– Vår form är bra. Vi är ett lag som bara blir bättre och bättre. Det har det känts sedan oktober. Vi kommer in med god inställning.

Hur kommer matchen se ut?

– Jättesvårt att veta. På något sätt behöver Lagan vara, de spelar lite mer på energi. Det är viktigare för Lagan att de vinner. De kommer väl komma ut som de som har mest att förlora och det kommer vi att kunna utnyttja.

Hur går det och vem avgör?

– Vi vinner med 7–4. Jag tror att Axel Johansson avgör med ett hattrick.

Jacob Gustavsson, Lagan

Hur är formen?

– Den känns bra. Vi lirade i lördags mot Örlogstaden. En seg historia egentligen. Det var en förspelning inför den stora konserten.

Hur kommer matchen att se ut?

Annons

– Jättesvårt att säga. Jag tror att Vöikers kommer att ha mycket boll och de kommer att försöka styra spelet. Sedan gäller det för oss att vara smarta. Smartare än vi var i Ljungby senast.

Hur går det och vem avgör?

– Jag tror vi tar det med samma siffror som i Ljungby, fast tvärt om. 5–3 till oss. Jag tror att Jonathan Mattsson kliver fram och avgör.

Smålandsposten direktsänder kvällens derby. Ni ser den via länken här från klockan 19.20.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons